Amsterdam vrijdag 20 oktober 2017
HOME     MENU     AGENDA   DE WC DEUR POëZIESLAG INSCHRIJVEN CONTACT
Festina Lente onderscheidt zich doordat de onderdelen van een maaltijd los besteld kunnen worden en er dus naar hartelust gecombineerd kan worden met vis, vlees, groenten, aardappelen of pasta. Een of twee gerechtjes zijn voldoende voor de kleine trek, drie of meer voor de grote. Naast deze vaste gerechten is er een wisselende dagkaart, deze kunt u vinden op de bijgevoegde kleine kaart, elke dag vers en het beste van het seizoen. Eet smakelijk.
Festina soep Noord-Afrikaanse linzensoep met groenten 5,50
Soep van de dag Wisselende soep/wisselende prijs
Salade Festina Lente Salade van witlof, walnoten, meloen, druiven, gorgonzola en mango yoghurt dressing 8,25
Salade burrata caprese Burrata gevuld met basilicumolie, geserveerd met huisgedroogde pomodori tomaten en geroosterd brood met knoflookolie 8,50
Zucchini involtini Gegrilde courgette gevuld met Groninger mozzarella, gorgonzola en gremolata, geserveerd met tomatenbasilicumsaus en Parmezaanse kaas 8,00
Patatas al forno Roseval aardappeltjes uit de oven met rozemarijn, thijm, knoflook, olijfolie en geserveerd met aioli 4,50
Ravioli Gevuld met avocado, rucola en ricotta, geserveerd met pecorino en boter met huisgedroogde pomodori tomaten 8,50
Dorade Doradefilet (100 gr) geserveerd met crème van geroosterde pastinaak, bospeen en geroosterde venkel 9,50
Vongole en gambas Verse pasta met vongole en gambas, geserveerd met een romige, licht pittige kruidensaus en zoet-zuur van zeekraal 9,50
Bavette Gegrilde Bavette (100 gr) geserveerd met aardappelpuree uit de oven, gemarineerde rode paprika, haricot verts, knoflookscheuten en jus de veau met sjalotten 10,00
Fillodeegpakketje Gevuld met zoete aardappel en spinazie, met Indiase currysaus en paneerkaas 8,00
Lams Merguezburger Gewikkeld in prosciutto (150 gr), geserveerd met mayonaise van geroosterde groene paprika en jalapeņo, gekarameliseerde ui en sla 9,50
Personeelseten Eten wat de pot schaft 10,00
Cheesecake Kokos-munt-limoen-witte chocolade cheesecake, geserveerd met mango coulis 5,50
Appeltaart Uit de oven 4,50
Parfait Rood fruit-amaretto-karamel parfait, geserveerd met slagroom en rode coulis 6,50
Kaasplank Kazen van Eriks Deli met portsiroop, walnoten, dadels en brood 9,50

<< menu overzicht   menukaart   wijnkaart >>   ontbijt & lunch >>   borrelhapjes >>